Σοφια Μιχαλιτση : Γιάννης Γούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της / Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Θρήνος έχει σκορπίσει στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον χαμό της σοφίας μιχαλίτση, σε ηλικία 85 ετών, η οποία συνέδεσε την πορεία της με το δεύτερο πρόγραμμα .

Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Î
Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της from cosmopoliti.com
Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Θρήνος έχει σκορπίσει στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον χαμό της σοφίας μιχαλίτση, σε ηλικία 85 ετών, η οποία συνέδεσε την πορεία της με το δεύτερο πρόγραμμα . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι.

Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.

Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της .

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η οποία διατέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από . Î
Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της from cosmopoliti.com
Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Θρήνος έχει σκορπίσει στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον χαμό της σοφίας μιχαλίτση, σε ηλικία 85 ετών, η οποία συνέδεσε την πορεία της με το δεύτερο πρόγραμμα . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι.

Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.

Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση υπήρξε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του '70. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η οποία διατέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Θρήνος έχει σκορπίσει στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον χαμό της σοφίας μιχαλίτση, σε ηλικία 85 ετών, η οποία συνέδεσε την πορεία της με το δεύτερο πρόγραμμα . Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση.

Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της .

Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Î
Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της from cosmopoliti.com
Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η οποία διατέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από . Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Θρήνος έχει σκορπίσει στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον χαμό της σοφίας μιχαλίτση, σε ηλικία 85 ετών, η οποία συνέδεσε την πορεία της με το δεύτερο πρόγραμμα .

Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της .

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση υπήρξε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του '70. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.

Σοφια Μιχαλιτση : Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της / Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Θρήνος έχει σκορπίσει στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον χαμό της σοφίας μιχαλίτση, σε ηλικία 85 ετών, η οποία συνέδεσε την πορεία της με το δεύτερο πρόγραμμα . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι.